Μιχ. Καραολή 44 
25410 71776 
    Αρχική Σελίδα Το Κατάστημα | Επικοινωνία   
 
Somfy Expert


Το κατάστημα

H επιχείρηση ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, από το 1988 έχοντας δυναμική παρουσία στην αγορά τις ΞΑΝΘΗΣ, πρωταγωνιστεί στον τομέα της εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης. Προσφέρει λύσεις για όλα τα ειδή σκίασης. H υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άψογη εξυπηρέτηση, έχουν δώσει εξέχουσα θέση στην αγορά με συνεχώς αυξανόμενη δραστηριότητα.

Γιατί εμάς;
Σκοπός μας είναι να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας. Αυτό το πετυχαινουμε με την διαρκή προσπάθεια μας, την πολυετή πείρα μας, την αφοσίωση μας στην ποιότητα, τη συνέπεια στην εξυπηρέτηση(πριν και μετά την πώληση) .
Διαθέτοντας δικό μας έμπειρο συνεργείο εγγυόμαστε σε όλες τις περιπτώσεις  τη σωστή τοποθέτηση των προϊόντων μας και τη συντήρηση της εγκατάστασης.

Πλοηγηθείτε στον κατάλογο προϊόντων μας και πάρτε μια γεύση από τους τομείς στους οποίους προσφέρουμε λύσεις. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας άλλα και για τη συμβουλή ή τη γνώμη σας.

Στο κατάστημά μας στο κέντρο της Ξάνθης, Μιχαήλ Καραολή 44, θα βρείτε πλήθος επιλογών για τις ανάγκες της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εμείς, σας βοηθάμε να διαλέξετε αυτό που χρειάζεστε.


 
 
Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία
Μανώλης Κοντόπουλος - Μιχαήλ Καραολή 44, Ξάνθη, Τ.Κ. 671 00 - 2541 071776